OVER ONS

 

EL-FUTURO STREETWEAR werd opgericht in juni 2021. De eerste limited edition kledinglijn werd gelanceerd in December 2021. In samenwerking met Nederlands kledingproductiebedrijf Mainland Fashion. Naast de eerlijke productie worden de producten verzonden in gerecycled papierenzakken. Voor EL-FUTURO STREETWEAR is het verlagen van milieu uitstoot erg belangrijk, vandaar zijn deze keuzes gemaakt binnen ons bedrijf.

De naam van het merk is vertaald uit het Spaans, wat voor de toekomst staat. Wij staan voor gelijkheid ongeacht religie, huidskleur, geslacht of seksuele voorkeur. Wij zien de huidige generatie jongeren ook als de toekomstige generatie die daarop een positieve invloed kan gaan uitoefenen. EL-FUTURO hoopt daaraan bij te kunnen dragen met onze unieke kledinglijn.

Daarnaast, ligt de inspiratie van elke collectie bij een andere stad. Om een zo groot mogelijke variatie te kunnen brengen in de toekomstige collecties van EL-FUTURO, wordt deze gebaseerd op de meest epische steden ter wereld.

Een persoonlijk bericht voor jullie

Verder, wil ik jullie graag persoonlijk bedanken voor het supporten van EL-FUTURO STREETWEAR. Ik ben net begonnen en daarom stel ik jullie support en geloof in dit merk zo op prijs. Daarnaast, hoop ik dat jullie onze producten met trots zullen dragen.

Mees

Oprichter van EL-FUTURO STREETWEAR